Leave a comment

Cuphuumaa?

Onko Bernabéulla huomenna ruuhkaa vai rauhaa?

Onko Bernabéulla huomenna ruuhkaa vai rauhaa?

Tiistai, cupderbyn aatto. Huomenillalla kello 20 alkaen iskevät pääkaupungin paikallisottelussa vastakkain Real Madrid ja Atlético. Espanjan cupin välierän ensimmäinen osaottelu. Koko kaupunki kuhisee. Vai kuhiseeko?

Aamurutiineihin kuuluu täällä tällä viikolla Real Madridin lipunmyyntisivun seuraaminen. Yrityksenä on nimittäin viedä puolisokin matsiin viikonloppuna. Kohteena olisi lauantai-illan Real Madrid-Villareal, mutta iso mutta taitaa olla lippujen saanti. Lippuja kyllä on, mutta niin naftisti, että vierekkäisiä paikkoja ei vielä ole ollut saatavilla – siis sellaisiin katsomonosiin, joihin olisi varaa mennä. Vip-paikkoja kyllä löytyisi.

Siihen liittyen törmäsin tänään aamulla melkoiseen yllätykseen, kun huvikseni vilkaisin huomisen Atlético-matsin lipputilannetta. Se näytti tältä:

Lipunmyyntitilanne cupin välierään tiistaiaamuna.

Lipunmyyntitilanne cupin välierään tiistaiaamuna.

Paikkoja on vaikka kavereille ja kylänmiehillekin tarjota! Ongelma vain on sama kuin lauantaina. Kun piippuhyllyltä tullaan alaspäin muutama pykälä, niin kohta hinta hipookin jo sataa euroa. Kohtuuhintaiset paikat ovat edelleen kiven alla.

Pitääpä silti seurata tilannetta. Olisihan se nyt komeaa päästä tuollaiseen matsiin paikan päälle.

Pelaajarintamalta kuuluu keskiviikkoa varten vähän sitä ja tätä. Sunnuntain Sociedad-ottelussa loukkaantunut Atlético-kärki David Villa saattaa pelata, tai sitten ei. Vierasjoukkueen kannalta huolta keventää se, että maalitykki Diego Costa on täydessä iskussa – ja on ollut tänä vuonna kunnon matssundinmainen realintappaja, kuten Marca tässä muistuttaa. Costa on upottanut Realin kahdessa edellisesä Bernabéulla pelatussa derbyssä.

Kotijoukkueen puolella odotetaan Gareth Balen paluuta kokoonpanoon. Tällä viikolla Bale, joka loukkaantui reilu viikko sitten Granada-pelissä, on jo treenannut täysipainoisesti. Cristiano Ronaldon sunnuntaisesta ulosajosta on tehty virallinen valitus, joka käsitellään keskiviikkona, mutta Ronaldo on joka tapauksessa käytettävissä Copa del Reyssä. Mahdollinen pelikielto kuin koskee vain liigapelejä. Marcassa ennakoidaan Carlo Ancelottin palaavan voitokkaan Grenada-ottelun kokoonpanoon, jossa kärkitriona oli Ronaldo-Benzema-Bale ja keskikentällä Di Maria-Xabi Alonso-Modric.

Lopuksi pienenpieni MM-kisaennakko. Kuten juuri uutisoitiin, meksikolainen Carlos Vela on ilmoittanut jättävänsä Brasilian kisat sivuun. Tässä alkuperäinen Meksikon liiton tiedote. Teininä Arsenaliin siirtynyt mutta usean lainapestin jälkeen Sociedadiin päätynyt Vela vetosi siihen, ettei ole täydessä iskussa henkisesti. Meksikon maajoukkueen kannalta tämä on epäilemättä menetys. Sunnuntaina Atléticoa vastaan Vela ainakin väläytteli ajoittain vaarallisuuttaan, jos nyt hänestäkään ei ollut Atléticon puolustuksen avaajaksi 4-0-tappiossa Vicente Calderónilla.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: