Leave a comment

Kaikki valmiina

Lavapíesin kadut olivat aamulla aurinkoiset mutta hiljaiset.

Lavapíesin kadut olivat aamulla aurinkoiset mutta hiljaiset.

Derby day valkeni Madridissa aurinkoisena. Glorious sunshine, sanoisi britti. Mukava käänne parin pilvisen ja sateisenkin päivän jälkeen.

Ostin aamupäivän gradusession päätteeksi vaihtelun vuoksi Marcan sijasta AS:n. Juttuaiheisiin lehden valinta ei kylläkään hirveästi vaikuta. AS:ssä ennakoidaan Madridin matsia 7 aukeaman verran. Barcelona-Real Sociedadin on tyytyminen kahteen aukeamaan. Samalla tavalla on kyllä itsellänikin jäänyt tuon toisen otteluparin seuraaminen vähälle huomiolle.

Valmentajien psyykkaus käy perinteisillä kierroksilla. Ancelotti: “Simeone ei suostu uskomaan, että he ovat suosikkeja.” Simeone: “Real on paras, heidän pelinsä on loksahtanut kohdalleen.” Molemmat joukkueet ovat keskellä huimaa tappiottomien pelien sarjaa, kuten Marca tässä laskeskelee. Tappiotonta sarjaa haluaa jatkaa myös Realin maalissa pelaava Iker Casillas, joka ei ole hävinnyt derbyä 14 vuoteen. San Ikerin tappiottomien paikallispelien putki on 24 ottelun mittainen.

Jatkuuko Casillasin tappioton putki?

Jatkuuko Casillasin tappioton putki?

Kärjessä viilettää tänään 29 vuotta täyttävä Cristiano Ronaldo ja saa kaverikseen kokoonpanoon palaavan Gareth Balen. Ronaldon ei tarvitse säästellä, sillä kurinpitäjät lätkäisivät hänelle liigapeleihin 3 ottelun mittaisen pelikiellon. Atléticon David Villan poissaolon pituutta arvioidaan johonkin 2 viikon ja reilun kuukauden välimaastoon, sen sijaan Atléticoon palaamisen ihanuutta hehkuttanut ja sunnuntaina heti maalinkin täräyttänyt Diego nähtäneen avauksessa heittämässä kapuloita kotijoukkueen rattaisiin.

Kumpi tässä nyt sitten on suosikki? Ei kai kumpikaan. Huikea matsi lienee luvassa. Illan suunnitelmana on suunnata johonkin keskustan irkkupubeista. Eiköhän kaupungista joku paikka löydy, jossa päästä paikallistaistelun tunnelmaan.

Jo meinaa alkaa jännittää, neutraaliakin!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: