Leave a comment

Ehta lähiöseura

Rayon stadion ulkopuolelta.

Rayon stadion ulkopuolelta.

Poikkesin eilen Vallecasiin ostamaan lauantain Rayo-Málaga-otteluun lipun etukäteen. Ihan hyvä veto varmaankin: Rayolla on menossa kampanja, jossa kausikorttilaisten kaverina pääsee lauantain peliin kympillä. Loppuun peliä tuskin myydään siitä huolimatta, mutta etukäteen ostaessa ainakin sai paikan haluamaansa katsomoon – tässä tapauksessa pääkatsomon yläosaan (25€) – ja ennen kaikkea katon alle. Tänään on nimittäin mukavan kirkasta, mutta sääennuste lupaa huomisesta alkaen sadetta koko seuraavaksi viikoksi.

070214 lippu

Jos aiempia viikonloppupelejä, niin innolla odotan myös tätä. Paitsi pelin, myös kaiken muun vuoksi; pikakierroksella näytti, että Estadio de Vallecas on jokseenkin mukavan, romanttisen ja tunnelmallisen ränsistyneisyyden koti. Vähän ruostetta siellä, joku roikkuu täällä – enimmäkseen siistiä sinänsä, mutta ah silti jotenkin niin elämänmakuista!

Elämää, ei glamouria.

Vallecasin lipputoimisto.

Kuten tunnettua, Rayo tarvitsisi aika kipeästi ihan kolmenkin pisteen potteja pysyäkseen sarjassa. 5 edellispelistä joukkue on voittanut yhden, pelannut yhden tasan ja hävinnyt kolme. Málagan saldo on täsmälleen samanlainen.

Edellisestä kohtaamisesta Rayolla on aika paljon petrattavaa: syksyllä Málaga tykitti kotonaan loppunumeroiksi tylyt 5-0-lukemat.

Koska Vallecasin lähin metropysäkki on suoraan pääkatsomon alla ja ottelun väkimassat ovat jotain muuta kuin Bernabéulla, saattaa käydä ihan sopivasti niin, että pelistä ehtii keskustaan vielä katsomaan lauantai-illan Real-Villareal-peliä tv:stä. Muista kärkijoukkueista Atlético pelaa vieraissa Almeríaa vastaan lauantain myöhäisottelussa ja Barcelona Sevillassa sunnuntai-iltana.

Asiasta toiseen. Suosikkikahvilan metsästyksessä on kärkipaikka vaihtunut. Aivan kantagraduilukirjastoni vieressä on pieni kauppahalli, jonka kyljessä on pienenpieni kahvila. Kahvilan ikkunoista näkyy toisella puolella kadulle, toisella puolella kauppahallin lihamyymälään, jossa näyttää ainakin näin perjantaipäivänä käyvän aika vilske. Tämä on tähän asti löydetyistä people watching -paikoista ehdottomasti kärjessä!

Kahvit kauppahallinäkymällä.

Kahvit kauppahallinäkymällä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: