Leave a comment

Cup-hupsis

Cupissa ei jäänyt epäselvyyttä paremmuudesta.

Cupissa ei jäänyt epäselvyyttä paremmuudesta.

Näin käy, kun luottaa liikaa omaan mutu-tuntumaansa: asiaa sen kummemmin tarkastamatta olin koko viikon siinä uskossa, että Copa del Reyn toinen Atlético-Real-välierä pelataan keskiviikkona. Oikea asianlaita selvisi eilen (tiistaina) illalla, kun Twitteristä totesin, että Calderónillahan on jo täysi hönkä päällä.

D’oh.

Se matsi jäi sitten näkemättä, ja eipä siinä mitään, Real hoiti homman tyylikkäästi 2-0 ja marssi finaaliin yhteismaalein 5-0. Ja finaalistahan on tulossa El Clásico, kun Barcelona kukisti omassa välieräavauksessaan Real Sociedadin 2-0 ja on siis keskiviikkoillan ottelussa tiukasti kiinni finaalipaikassa.

Madridin kevät on ollut viime päivinä sen verran hyinen, että loppujen lopuksi ei hirveästi harmittanut, että cupderby paikan päällä seurattuna jäi haaveeksi (tämä ei siis liittynyt päivien kanssa sekoiluun vaan lippujen hintoihin). Kun lämpötila huiteli muutaman asteen nollan yläpuolella ja välillä vihmoi vettä, niin ilta avokatsomossa olisi epäilemättä ollut hitusen arktinen elämys.

Kevätaurinko, missä piileksit?

Kevätaurinko, missä piileksit?

Tuo yllä näkyvä Marcan kansijuttu kertoo muuten tietysti Iker Casillasista, joka on torjunut Realin finaaliin päästämättä cupin otteluissa taakseen yhden ainoaa maalia. Täällä lyhennelmä englanniksi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: