Leave a comment

Odotettu Clásico-finaali

Marca.comin etusivu eilen.

Marca.comin etusivu eilen.

Siinä se taas on. El Clásico jälleen kerran, nyt Espanjan cupin Copa del Reyn finaalissa. Huhtikuun 19. päivänä Valencian Mestalla-stadionilla kohtaavat Barcelona ja Real Madrid. Asia varmistui Barcelonan ja Sociedadin 1-1-tasapelin myötä; Barça marssi finaaliin yhteismaalein 3-1. Edellisen kerran Real ja Barcelona kohtasivat cupin finaalissa kolme vuotta sitten; silloin Real vei pytyn Cristiano Ronaldon maalilla 1-0 (niinikään Valenciassa muuten).

Realin ja Atléticon välisestä toisesta välierästä ei selvitty ilman porua. Poliisi etsii katsojaa, jonka heittämä sytkäri osui Cristiano Ronaldoon. Typerä temppu, jollaisille ei pitäisi edelleenkään olla mitään tilaa jalkapallokentillä ja -katsomoissa. Mielenkiintoisinta – ja, sanoisin, hienointa – tässä tapauksessa on ollut Realin reaktio tapahtuneeseen.

Sergio Ramos totesi keskiviikkona, että koko Atléticoa ei ole syytä rankaista. Syyllinen pitää saada vastuuseen, mutta kaikkien fanien ei pidä kärsiä yhden henkilön vuoksi, sanoi Ramos Marcassa.

Samoilla linjoilla oli Real-vahti Iker Casillas AS:n jutussa. Casillas totesi, että sytyttimen heittäjä ei edusta Atléticon faneja, jotka “ovat loistavia.”

Vaikuttaa siltä, että paikallisasetelmasta huolimatta Realin ja Atléticon välillä kytee myös kunnioitusta. Ja sehän saa tällaisen vanhan jalkapalloromantikon hyrisemään vähintäänkin tyytyväisenä.

Tulevana viikonloppuna onkin sitten edessä tauko livefutiksesta ja bloggaamisesta – ohjelmassa kun on pikainen piipahdus Suomessa perhejuhlan merkeissä. Vaan pitääpä tarkkailla tilannetta: Veikkaus-tv näyttää näköjään lauantaina sekä Atlético-Valladolidin että Barcelona-Rayo Vallecanon. Asiaa!

Loppukaneettina sääpäivitys. Madridissa oli eilen ensimmäistä kertaa kevättä ilmassa! Wuhuu!

...here it comes...

Sun, sun, sun…

Sun, sun, sun...

…here it comes…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: