Leave a comment

Maukas tulos Milanossa

"Costa, valloittaja" otsikoi Marca.

“Costa, valloittaja” otsikoi Marca.

Huh. Olipa Atléticolle huikean iso voitto Milanossa eilen.

Tuntuu jopa ansaitulta, ainakin tällaisten pro-Madrid-lasien läpi, vaikka pitkään näytti siltä, että Atleti ei tule San Sirolla maalia tekemään. Joukkue kyllä pelasi etenkin loppua kohti muutamia todella kauniita hyökkäyksiä, mutta kun pallo saatiin alueen sisään, ei Diego Costasta ja kumppaneista ollut haastamaan Milan-toppareita kaksinkamppailuissa. Kulmatkin olivat järjestään huonoja, eikä kunnon kaukolaukausuhkaa saatu aikaan. Vaan niin siinä kuitenkin kävi, että yhdessä kulmassatilanteessa juuri Diego Costa pääsi livahtamaan takatolpalle vapaaksi ja saman tien pallo oli verkossa.

Costalle maali oli kauden 27:s. Ihan kelpo saldo sekin.

Täytyy kehaista myös Atléticon maalissa taas täyteen pelikuntoon päässyt Thibaut Courtois. Chelseasta lainassa oleva nuori belgivahti teki etenkin ensimmäisellä puoliajalla muutaman todellisen paraatipelastuksen. Ilman Courtois’n torjuntoja Milan olisi mennyt avauspuoliskolla menojaan. Milania kannattava kaverini Pasi jo ottelusta tokaisi, että se oli Clarence Seedorfin tuoreen valmentajakauden paras esitys AC:ltä.

Courtois kiitteli pelin jälkeen valmentaja Diego Simeonen pukukoppipuheita ja hengennostatusta. “Olimme altavastaajana, mutta valmentaja piti puhuttelun ja sitten paransimme”, totesi Courtois Marcassa (käännös on omani ja hyvin vapaa).

Tässä on sitten aikamoiset asetelmat Calderónin toista osaottelua varten. Taitaa olla niitä pelejä, että paikan päälle pääsy on taas pelkkä kaukainen haave, mutta eiköhän sitä tunnelmaa löydy tuolta keskustankin suunnalta.

Pienet tuuletukset myös siitä, että sain tulosvedon kiinni. Olikin ensimmäinen kerta muutamaan vuoteen kun olen tulosvetoa edes pelannut. Huikealla euron panoksella voittosumma oli 7,76 euroa. Wuhuu! Ilmaiset kahvit tienattu 😉

P.S. Espanja-Italia-liput ostettu! Paikallinen lippubyroo Ticketmaster.es myi tiketit mukistelematta myös ulkomaalaiselle. Vinkistä kiitos Larille!

Maaottelu kutsuu!

Maaottelu kutsuu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: