Leave a comment

Courtois’n uusi koti Bernabéulla? (Ja iltapäivän visiitti Vallecasiin)

Rayo-Sevilla-liput hallussa!

Rayo-Sevilla-liput hallussa!

Puuh!

Nippanappa ehdin kotiin olympialätkän alkuun. Piipahdin viimein Vallecasissa hakemassa liput sunnuntain Rayo-Sevilla-peliin. Tuumin jo, että ehtiihän ne pelipäivänäkin, mutta hyvä että menin: pääty ja toinen yläkatsomo oli jo myyty täyteen, ja niinpä paikkamme löytyvät tällä kertaa pitkän sivun alaosastolta. Tämä lupaa (lähes?) täyttä tupaa sunnuntaiksi. Ja mikäs sen parempaa!

Täällä taas. Sunnuntaina lienee enemmän hulinaa.

Täällä taas. Sunnuntaina lienee enemmän hulinaa.

Metrossa oli hyvä lukea päivän lehtiä. Päivän jalkapallouutinen on se, että Real Madrid on Atleti-vahti Thibaut Courtois’n perässä. Courtois on Atléticossa kolmatta ja viimeistä kautta lainassa Chelseasta. AS ennakoi, että Chelsea ei halua jatkaa lainaa enää ensi vuodeksi, mutta Lontoossakaan miehelle ei ole käyttöä, sillä ykkösveskarin paikkaa ei ole Peter Cechiltä vielä vapautumassa. Ja penkille Courtois ei enää suostu.

Siirtosummista ei AS:n jutussa puhuttu, mutta sen verran kuumassa pelivireessä on Courtois ollut tälläkin kaudella, että penneistä ei varmasti puhuta. Kaupan mahdollisuutta kasvattaa lehden mukaan se, että Real-pomot Florentino Pérez ja José Ángel Sánchez ovat edelleen hyvää pataa Chelsea-manageri José Mourinhon kanssa. Thibaut siirtyi aikanaan Genkistä Chelseaan noin 9 miljoonan euron summalla.

Kohtapuolin 22 vuotta täyttävä Courtois olisi Realille kelpo kaappaus, sillä torjuntavastuun tällä kaudella jakaneet Iker Casillas ja Diego López ovat molemmat kolmenkymmenen tuolla puolen. Skenaario voisi olla jotakuinkin tällainen: López vaihtaa maisemaa, Courtois tulee tilalle ja Real-ikoni Casillas jatkaa belgialaisen kirittäjänä jakamassa torjuntavastuuta.

Atlético on luonnollisesti myös kiinnostunut Courtois’ta, mutta Atleti ja Chelsea eivät ole AS:n mukaan raha-asioissa lähelläkään sopua.

Real Madrid on Courtois'n perässä, uutisoi AS.

Real Madrid on Courtois’n perässä, uutisoi AS.

Sen sijaan Atlético on voittamassa kisan argentiinalaisesta Ángel Correasta, jota samaisen AS:n jutussa tituleerataan uudeksi Agüeroksi. Tässä linkki uutiseen. San Lorenzon 18-vuotias kärki siirtyisi Madridiin kesällä, mutta lainattaisiin tuoreeltaan takaisin Argentiinaan vielä ensi kaudeksi mikäli Diego Costa tai David Villa jatkavat Atletissa. Siirtosumman otaksutaan olevan 11,6 miljoonaa euroa. Nykyisin Manchester Cityssä pelaava Agüerohan siirtyi Eurooppaan juuri Atléticon kautta niinikään teini-ikäisenä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: