Leave a comment

Juhlapäivä

Tänne taas tänään. Pulssi alkaa jo nousta.

Tänne taas tänään. Pulssi alkaa jo nousta.

Lauantai 22.2. ja kello tikittää kohti iltapäivää. Mikäpä sen tikittäessä, onhan suunta kohti La Ligan mestaruuskamppailun 25:ttä erää.

Itse pääsen siis paikan päälle Real Madrid-Elche-matsiin. Bernabéulta on luvassa livetwiittailua (tai ainakin jotain päivityksiä) kunhan verkko vain toimii.

Viikonlopun ottelut kärkijoukkueiden kohdalta ovat seuraavat:

Real Madrid-Elche lauantaina klo 16,
Real Sociedad-Barcelona lauantaina klo 20 ja
Osasuna-Atlético Madrid sunnuntaina klo 21.

Puhtaasti mutu-tuntumalla voisin ennustaa, että tasapisteissä jatketaan myös tämän kierroksen jälkeen.

Metrolla matsiin.

Metrolla matsiin.

Realin vastus Elche on sarjan häntäpäässä 5 pisteen päässä putoamisviivasta. Real ei ole vieläkään hävinnyt tämän vuoden puolella yhtäkään ottelua, joten aika vahva ykkönen on kupongilla. Realin omilla sivuilla ennakoidaan matsia tilastojen kautta: 25 peliä ilman tappiota, kotona 14 voittoa putkeen… Onhan se komeaa päästä näkemään, minkälaisella otteella “el Madrid” lähtee voittoputkeaan jatkamaan.

Realin kotivoitto olisi hyvä tulos myös Rayo Vallecanolle, sarjassa säilymistä ajatellen. Rayo kohtaa sunnuntaina Sevillan, joka taasen kärkkyy vielä paikkaa ensi kauden Eurooppa-liigaan. Rayon pistepotin lisäys saattaa olla tiukassa.

Barcelona ja Atlético ovat puolestaan hyvissä tunnelmissa kovien Mestarien liiga -voittojensa jälkeen. Etenkin hitusen viime aikoina hapuilleelle Atletille voitto Milanossa oli takuulla tärkeä uskonpalautus.

Kärkikolmikosta etukäteen kovimman vastuksen saa Barcelona, jonka vastus Real Sociedad kärkkyy samoja eurosijoja Sevillan kanssa. Joukkueet kohtasivat vastikään Copa del Reyn välierissä, joista Barça jatkoi finaaliin yhteismaalein 3-1. Sociedadissa Messin ja kumppanien oli kuitenkin tyytyminen 1-1-tasapeliin.

Barcelonan kohdalla voidaan tietysti spekuloida myös sitä, vaikuttaako Neymar-sotkun jatkuminen ja vasta paljastuneet veroepäselvyydet jotenkin joukkueeseen. Olen näissä asioissa taipuvainen ajattelemaan, että pelaajat eivät niitä kentällä hirveästi mieti. Tietämättä tietysti asiasta oikeasti juuri yhtään mitään 🙂 Ehkäpä mestaruuden ratkettua voidaan pohtia, mikä vaa’an lopulta käänsi ja kenen hyväksi.

Loppuun vielä maisema stadionin käytäviltä toiseen suuntaan. Jotain miellyttävää on tässäkin maisemassa, ainakin näin kouvolalaiselle.

Loppuun vielä maisema stadionin käytäviltä toiseen suuntaan. Jotain miellyttävää on tässäkin, ainakin näin kouvolalaiselle.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: