Leave a comment

Vielä pari lisäsanaa maaottelusta

Tyhjiä paikkoja pääkatsomossa.

Tyhjiä paikkoja Calderónin pääkatsomossa.

Lueskelin eilen illalla vielä maaotteluraportteja päivän Marcasta. Oli ihan hauskaa huomata, että ammattilaiset olivat ottelusta jokseenkin samaa mieltä kanssani.

Ensinnäkin ihmeteltiin pelin alhaista yleisömäärää (joka oli virallisesti 35000). Yksityiskohdista oli löydettävissä myös palanen kulttuurien vertailua: syyksi tyhjiin penkkeihin nähtiin paitsi se, että Madridissa maajoukkue ei ikinä ole ollut ihan niin iso juttu (jaa), ja se, että liput olivat kalliit (jaa! Hinnat alkaen 20 euroa. Tosin alakatsomot, joihin pääsy maksoi enemmän, olivatkin ne, joissa oli tilaa. Yläkatsomot olivat lähes täynnä), niin myös se, että peli pelattiin “ruoka-aikaan”. Ja tottahan se on, iltakymmenen on täällä parasta aikaa aterioinnille.

Marcan arvioissa parhaat arvosanat annettiin maalintekijä Pedrolle (7,5), vaihdosta sisään tulleelle David Silvalle (8) ja peliä pyörittäneelle Andres Iniestalle (7,5). Diego Costa sai 5,5.

Italian parhaaksi rankattiin Alessio Cerci, Torinon laituri, joka sai kymppiin ulottuvalla asteikolla arvosanan 6,5. Sen sijaan Gianluigi Buffonin numero oli raju 4,5. Marca siis katsoi Buffonin ratkaisseen matsin, ja ehkä Pedron maali livahtikin konkariveskarin jaloista vähän helposti, mutta ilman Buffonin huipputorjuntoja peli olisi ratkennut jo huomattavasti aiemmin.

Pelin tilastot olivat muuten karua luettavaa, Italian kannalta: pallonhallinta Espanjalle 68-32 ja laukaukset 21-3! Että sellainen pyöritys oli Espanjalla päällä. Mutta kuten todettua, Italian tiiviin, välillä jopa pikkubussimaisen puolustuksen puhkominen ei maailmanmestareiltakaan käynyt ihan helposti.

Loppukaneettina. Sain kun sainkin ostettua lipun ensi tiistain Atlético Madrid-AC Milan-matsiin. Wuppiduu! Ja huh huh. Siinä on varmaan jo hiukkasen eri tavalla ison ottelun tuntua…

Pari kallista hajapaikkaa jäljellä. Fondo Surin viimeinen lippu meni meikäläiselle!

Pari kallista hajapaikkaa jäljellä. Fondo Surin viimeinen lippu meni meikäläiselle! Kaappaus: clubatleticodemadrid.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: