Leave a comment

Hyökkääjäasiaa

Ronaldo juhli, Jesén kausi katkesi karseaan polvivammaan.

Ronaldo juhli, Jesén kausi katkesi karseaan polvivammaan.

Suomen-visiitti tehty, ja sillä aikaa onkin tapahtunut näemmä taas kaikenlaista jännää.

Real Madrid jatkoi Schalken pyöritystä, joskin tästä saksalaiset selvisivät paremmalla kunnialla kuin ensimmäisestä osaottelusta. La Ligan kaikki kärkijoukkueet siis jatkavat myös Mestarien liigassa kahdeksan parhaan joukkoon.

Liigan kärjessä voimasuhteet ovat ennallaan: Real-Atleti-Barcelona. Hännillä Rayo otti sanalla sanoen tärkeän voiton. 3-1 oli kotona aikamoinen kuuden pisteen tulos, kun vastassa oli hännillä tasapisteissä ollut Almeria. Tuolla tuloksella Rayo nousi ensimmäistä kertaa jumbokolmikosta säilyjien puolelle.

Realille Schalke-peli toi jobinpostia, kuten tiedetään: Jesén kausi on ohi, ja MM-kisat enää pelkkä haave (jos ne nyt ihan realismia olivat alun perinkään). Tämä tietää Realin rotaatiossa peliaikaa Alvaro Moratalle, joka iski Schalkea vastaan Realin kolmannen maalin. Samalla näytönpaikat palvelevat Morataa, jota kuulemma ollaan kovasti viemässä Englannin Valioliigaan…

Hyökkääjistä puheenollen, Marca huhuilee Atléticon David Villan herättävän kiinnostusta Atlantin toisella puolella MLS:ssä. Villan sopimus Atletin kanssa loppuu tähän kauteen. Kun Diego Costalla on myös ottajia, niin saapa nähdä, mikä on Atléticon hyökkääjätilanne ensi kaudella. Tosin laatukärkien löytämisessähän rojiblancot tuntuvat olevan parhaimmillaan.

Ilmassa on siis selvästi jo mestaruustaistelun ja Mestarien liiga -huuman ohessa jo ensi kauteen valmistautumistakin.

Tulevan viikonlopun livefutistilanne täällä päässä on hitusen haastava, kun Madridin ainoa liigaottelu on sunnuntai-illan El Clásico. Rayo, Atleti ja Getafe pelaavat kaikki vieraissa. Alcorcón onneksi pelaa kotona Segundaa lauantaina.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: