Leave a comment

Muutama satunnainen huomio

2003 sunset (6)

Tällä kertaa kuvitukseksi fotoja eilisillan auringonlaskun tunnelmasta. Komeaa oli. Viikonloppuna luvataan viilenevää, osin sadettakin.

Madrid valmistautuu sunnuntai-illan El Clásicoon. Liput kuulemma hipovat mustassa pörssissä jo 900:aa euroa, ja Suomessakin varaudutaan, kun Veikkaus-tv rajoittaa sisäänpääsyn 40000 ensimmäiselle. Täällä tietysti urheilumediat ovat täynnä Real-Barcelonaa, joten ehkäpä siitä enemmän huomenna – tai sitten ei. Lienee tuota spekuloitu aikalailla Suomessakin.

2003 sunset (5)

Atlético-legenda Fernando Torres täytti 30 vuotta. Seurakin nykyistä Chelsea-kärkeä muisti näyttävästi ainakin Twitterissä, ja Torres itse muisteli AS:ssä Atleti-vuosiaan kovinkin lämpin mielin. Haastattelu löytyy englanniksi käännettynä tämän linkin takaa.

Viikonlopun livefutiskuviot tarkentuvat, ehkä. Lauantaina klo 18 Alcorcóniin Segundan säilymistaisteluun ja sieltä ripirapi kaupunkiin ja ruudun ääreen toista säilymistaistelua eli Valladolid-Rayo-matsia seuraamaan. Selvittelin sitäkin vaihtoehtoa, että olisin lähtenyt katsomaan pelin Valladolidiin paikan päälle, sinne kun on täältä luotijunalla vain reilun tunnin matka. Se vaihtoehto kariutui kuitenkin reissun hintaan. Koska peli on illalla kello 20, paluujunia ei tuntunut enää sen jälkeen löytyvän (ja sitäpaitsi stadion on muutaman kilometrin päässä asemalta, ei ihan keskustassa), joten vaihtoehdoksi jäi jäädä yöksi Valladolidiin – mikä olisi epäilemättä ollut kivaa, mutta kun junat+peli+majoitus+ruokailut -yhtälön loppusumma alkoi lähennellä 150:tä euroa, niin piti heittää hanskat tiskiin.

2003 sunset (4)

Sunnuntaille sen sijaan olisi tarjolla alasarjameininkiä parissakin eri paikassa. Rayon Tercerassa (eli 4. sarjatasolla) pelaava B-joukkue pelaa sunnuntaina kello 12. Samoin pykälää ylempänä Atléticon B, joka kohtaa Segunda B:tä johtavan, niinikään suurmadridilaisen, Leganésin. Hmmm. Lienee tehtävä pienimuotoinen pyhiinvaellus ja lähteä selvittämään, minkälainen meininki on espanjalaisen jalkapalloilun ruohonjuuritasolla.

Ja illalla sitten johonkin katsomaan El Clásicoa…

Ensi viikon ohjelma näyttää huipputason pelien suhteen paljon paremmalta. Ohjelmassa on poikkeuksellisesti myös arkikierros, joten kävin tänään ostamassa liput keskiviikkoiseen Rayo Vallecano-Osasuna-peliin. Torstaina taasen on yritys mennä viimein tarkistamaan se neljäs madridilainen eli Getafe, joka kohtaa kotonaan Villarealin.

2003 sunset (3)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: