Leave a comment

Pääsylippuporua rayolaisittain

Vallecasin lipputoimistossa oli jonoa, kun Real-pelin vierasliput tulivat myyntiin.

Vallecasin lipputoimistossa oli jonoa, kun Real-pelin vierasliput tulivat myyntiin.

Viikon pelit selvillä: huomenna keskiviikkona Rayo-Osasuna ja lauantai-iltana Real Madrid-Rayo. Molempiin on liput ostettuna.

Torstaina olisi Getafella kotipeli, mutta nyt täytyy nostaa kädet pystyyn ja todeta, että futiskiintiö täyttyy näilläkin. Ja on kyseessä ehkä vähän budjettiasiakin. Ensivisiitti Getafeen saa siis vielä odottaa.

Real-Rayo-pelin lipunmyynti herätti tuoreeltaan sosiaalisessa mediassa aikamoista porinaa. Ostajien henkilöllisyyttä ei nimittäin tarkastettu millään tavalla, mistä seurasi ilmeisesti se, että trokarit iskivät väliin. Rayon 600 lipun kiintiö myytiin hetkessä (no, ei ihan hetkessä, mutta nopeasti kuitenkin), mutta kaikki liput eivät suinkaan päädy lopulta Rayo-fanien haltuun. Joku oli bongannut ensimmäiset jälleenmyynti-ilmoitukset jo eilen illalla, kun myynti alkoi eilen kello 17.

Tämä metropysäkki onkin tullut aika tutuksi viime aikoina...

Tämä metropysäkki onkin tullut aika tutuksi viime aikoina…

Kieltämättä hitusen ihmettelin itsekin sitä, ettei lipun saadakseen tarvinnut olla kausikorttilainen tai seuran tai kannatusyhdistyksen jäsen. En tietenkään valittanut, sillä tällä tavoin sain meillekin liput haettua helpoimman kautta – mietin, yritänkö paikkoja Rayo-katsomoon vai kotiyleisön sekaan neutraalille alueelle, mutta totesin pian, että kahden vierekkäisen paikan saaminen oli kaikkein helpointa näin. Ja voipa pelissä tulla vastaan jo joku tuttu naamakin lauantaisen Valladolidin-reissun jäljiltä.

Toivottavasti suurin osa yleisöstä on sitten rayistoja, eikä lippujen jälleenmyynnistä tule aivan sellaista ongelmaa kuin eilen illalla pelättiin.

Sitä ennen pelataan kuitenkin kotona ja kuuden pisteen pelit jatkuvat. Vallecasiin vieraaksi tuleva Osasuna on Valladolidin tavoin samoissa säilymiskahinoissa kuin Rayokin. Päävalmentaja Paco Jémez jo julistikin keskiviikon pelin koko kauden tähän asti tärkeimmäksi.

Toiveet kotivoitosta ja Final Countdownin kuulemisesta ovat korkealla, sillä Rayo pääsee otteluun neljän pelin tappiottomassa putkessa ja ilmeisesti käytännössä parhaalla kokoonpanollaan. Osasuna sen sijaan seilaa tällä hetkellä aika syvällä: joukkueella on menossa neljän ottelun tappioputki. Viikonloppuna Osasuna hävisi kotonaan Sevillalle 1-2 ja sitä ennen Barcelonalle vieraissa 7-0. Rayolla on siis henkinen yliote, kylvettihän Barça Rayoa Camp Noulla vain 6-0 😉

Parin pelin alempana istumisen jälkeen huomenna taas yläkatsomoon. ¡Vamos Rayo!

Parin pelin alempana istumisen jälkeen huomenna taas yläkatsomoon. ¡Vamos Rayo!

Ja jottei blogi menisi ihan pelkäksi Rayoksi, niin kuten tiedetään, mestaruustaistelu jatkuu El Clásicon jälkeen taas entistä tiukempana kaikkien mestarikandidaattien ollessa pisteen sisällä toisistaan. Kärkijoukkueista Atlético kohtaa kotonaan Granadan, Real vieraissa Sevillan ja Barcelona kotona Celtan.

Etukäteen kovin savotta on Realilla, sillä Sevilla on vielä teoriassa kiinni jopa Mestarien liigan paikassa. Celta porskuttaa tasaisessa keskikastissa 12 pinnaa europaikoista mutta vain 5 putoamisesta, ja Granada majailee vigolaisten kanssa samoilla sijoilla pisteen enemmän ansainneena. Lähes joka joukkueella on siis keskiviikkona edessään panoksellinen peli. Penkkiurheilija kiittää!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: