Leave a comment

Juhlapäivä

Antaa auringon paistaa.

Antaa auringon paistaa.

Mitäs tämä tämmöinen on? Pelipäivä on käsillä ja mahanpohjassa on taas pientä kutinaa. Luulisi, että peleissä on viime viikkoina saanut käydä ihan riittämiin, mutta ei näköjään. Kevyt positiivinen matsijännitys pyrkii pintaan!

Illan kierrosta odotellaan Madridissa kauniissa mutta kalsassa kelissä. Liekö lämpöä karvan päälle 10, tarkkaa lukua en tiedä, mutta hellekeli on kaukana. Onpa tämä silti paljon vesisadetta parempaa. Illalla pitää pukeutua kunnolla – onneksi ihan kaikki talvikamat eivät jääneet viime reissulla Suomeen…

Keskiviikon AS:n kansi.

Keskiviikon AS:n kansi.

Paikallisessa mediassa on puitu pelikieltoja: AS raportoi, että sunnuntaina ulosajettu Sergio Ramos matkusti Realin mukana Sevillaan, koska Realin valitus oli vielä käsittelyssä ja valkopaidoilla toiveita Ramosin pelikiellon kumoamisesta. No, heti aamulla tuli tieto, että pelikielto on ja pysyy. Muutenkin olen vähän ihmetellyt tätä paikallista tapaa tehdä virallinen valitus joka ikisestä pelikiellosta, oli kyse korttitilin täyttymisestä tai suorasta punaisesta. Eivät ne ikinä mene läpi, mutta sen pikkuseikan ei anneta estää valitusten tehtailua. Luulisi näissä suurseuroissa olevan tähdellisempääkin tekemistä.

No, eihän se minulta ole pois. Ja jury on taas kerran puhunut: Real kohtaa Sevillan ilman Ramosia. Sen sijaan lauantain Real-Rayo-pelissä hän on ymmärtääkseni taas pelikelpoinen. Ja sinänsä Ramosille Sevillan-reissu on varmaan ihan mieleinen, onhan mies sieltä alunperin kotoisin.

P.S. Sevilla on tilastojen valossa Cristiano Ronaldon suosikkivastus: AS laski, mitä joukkueita vastaan Ronaldo on maalannut, ja listan kärjessä on juuri Sevilla. 10 ottelussa on syntynyt 15 maalia.

P.P.S. Meikäläinen lähtee kaikesta Real-pöhinästä huolimatta nyt kuitenkin valmistautumaan Rayon peliin!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: