Leave a comment

Tasainen avaus Mestarien liigassa

Bernabéulla otetaan tänään revanssia viime vuodesta.

Bernabéulla otetaan tänään revanssia viime vuodesta.

Barcelona-Atlético Madrid ja Manchester United-Bayern München molemmat 1-1. Ihan hyvät tulokset, sillä ainakin pysyy jännitys yllä toiseenkin osaotteluun. Samalla tosin molemmat eiliset vierasjoukkueet taisivat nousta suosikeiksi: kummallakin on edessään melkoinen kotietu.

ManU kuulemma taisteli urhoollisesti Bayernia vastaan ja kun näin Welbeckin chippiyrityksen, niin olisivatpa voineet tehdä toisenkin maalin. Lienevät silti tyytyväisiä tasuriinkin.

Camp Noulla nähtiin ihan viihdyttävä futismatsi, jossa molemmilla joukkueilla oli paikkansa. Jos joku ei ole nähnyt, niin Diegon 0-1-johtomaali Atléticolle oli todellinen euromaali. Upea oli myös Iniestan syöttö Neymarin tekemään 1-1-tasoitukseen toisella puoliajalla. Highlightsit voi katsoa vaikka täältä.

Nyt voidaan sitten pohdiskella, kumpi oli pahempi takaisku: Barçan Gerard Piquén selkävaiva, joka pitää miehen sivussa ainakin kuukauden (ja kurittaa Barça-puolustusta entisestään) vai Diego Costan takareisi, jonka aiheuttamasta sairaslomasta ei ole vielä tietoa. Molemmat ovat joukkueilleen kovia menetyksiä joka tapauksessa.

Illan olosuhteet: pimeää ja märkää.

Illan olosuhteet: pimeää ja märkää.

Tänään jatketaan ja kuten asiaan kuuluu, sateisissa merkeissä: lauantaina Bernabéulle mennessä tuli vettä kaatamalla, ja niin tulee myös tänään. Illalla tulessa siis Real Madrid ja Saksan Bundesliigassa toisena oleva Borussia Dortmund. Ottelu on muuten Cristiano Ronaldon sadas Mestarien liigan matsi.

– Haluamme voittaa kaikki kolme kilpailua (siis liigan, cupin ja Mestarien liigan), painotti Luka Modric tiistain pressissä.

– Borussia on vaarallinen etenkin vastaiskuissa ja Jürgen Klopp on valmentaja, joka valmistaa joukkueensa taktisesti aina erittäin hyvin, kehaisi puolestaan Carlo Ancelotti.

– Aiomme hyökätä, mutta noita vastaiskuja pitää varoa.

Ancelotti ei aliarvioi saksalaisia.

Ancelotti ei aliarvioi saksalaisia.

Viime vuonnahan joukkueet kohtasivat välierissä, joista Dortmund eteni finaaliin yhteismaalein 4-3: Madridissa tulos oli 2-0 Realille mutta Dortmundissa peräti 4-1 Borussialle.

– Se oli outo ottelupari, tuumasi tuolloin vielä PSG:ssä valmentanut Ancelotti samaisessa eilisen lehdistötilaisuudessaan.

Realin tämän viikon jobinposti on reisivaivaisen laitapakin Marcelon parin-kolmen viikon poissaolo. Täällä spekuloitiin jo Gareth Balen putoavan puolustajan tontille – jossa hän pelasi nuorempana – mutta Ancelotti tyrmäsi moiset haihattelut. “Bale hyökkää”, ilmoitti Don Carlo. Marcelon korvaa täydessä pelikunnossa oleva Fabio Coentrao. Borussian pahin poissaolo on puolalaistähti Robert Lewandowskin huili.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: