Leave a comment

Ivan, kohtaamme jälleen

Torstain kohteena paikka nimeltä Trujillo.

Torstain kohteena paikka nimeltä Trujillo.

Lauantai-iltapäivänä kotona pelaa Atlético, lauantai-iltana Rayo. Kumpaanko menen? En kumpaankaan. Edessä on nimittäin jotain ihan muuta: pitkän viikonlopun road trip Sevillaan ja sunnuntainen huippuottelu Sevilla-Espanyol.

Tätä “kotimaanmatkailua” on ollut suunnitelmissa enemmänkin. Haaveena oli pistäytyä ainakin Bilbaossa, Barcelonassa, Asturiasin seudulla ja Galiciassa Santiago-Coruña-akselilla… mutta niinhän tässä on käynyt, että haaveeksi on jäänyt. Sitä hienompaa, että yksi kohde kuitenkin ehditään käymään. Sevillasta on kuultu niin paljon hyvää, että pitäähän se omin silmin nähdä.

Tässä ollaankin jo tien päällä. Madridista lähdettiin torstaina iltapäivällä ja nyt ollaan matkan varrella paikassa nimeltä Trujillo – hieno pikkukaupunki, joka suorastaan huokuu keskiaikaista romantiikkaa. Kapeita kujia, hienoja vanhoja taloja, kaiken kukkurana mäen päällä vartiota pitävä täysikuntoinen keskiaikainen linna. Sinne ehkä huomenna, jos aamutoimista ehditään.

Detalji torin laidalta.

Detalji torin laidalta.

 

Keskusaukio.

Keskusaukio.

Huomenna (tänään) perjantaina sitten siirrytään ja majoitutaan Sevillaan ja pidetään siellä tukikohtaa maanantaiaamuun asti, jolloin startataan takaisinpäin ja ollaan yötä taas jossain muualla, ja tiistaina palataan Madridiin.

Koko tähän suunnitelmaan sunnuntain Sevilla-Espanyol ja kickoff kello 19 sopii paremmin kuin hyvin. Etenkin kun Sevillaan on luvattu ehtaa kesäkeliä: lämpöä parhaimmillaan 29 asteen tuntumaan.

Siinä on vissi ero Madridin hivenen taas lämmenneeseen mutta yhtä kaikki sateiseen kevääseen…

Tämä meinaa samalla sitä, että kohtaamme jälleen Sevilla-kapteeni Ivan Rakiticin kanssa. Lavapiesin Ivan-fanclub saa taas aihetta riemuun… (itseironiaa. Kts. aiemmat Rakitic-hehkutukset Rayo-Sevilla- ja Sevilla-Real-pelien jälkeen).

Sevillan futiksessa eletäänkin mielenkiintoisia aikoja, hyvässä ja pahassa. Niistä lisää huomenissa, jos ja kun toivottavasti ehdin kirjoittaa. Kiireistä puuhaa kun on tämä turisteeraaminenkin!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: