Leave a comment

Murjottava Mourinho, sisukas Simeone

Ainoat keskustasta bongatut pelipaidat.

Ainoat keskustasta bongatut pelipaidat.

Köh köh, otsikossa on lievästi sanottuna hakemisen makua. Minkäs teet: Simeonelle piti löytää joku rimmaava etuliite.

Ennen valmentajien tuntemuksia raporttia Madridin kaduilta. Kävin nimittäin äskettäin keskustassa käyskentelemässä, ja yllätys oli suuri: ei minkäänlaista meininkiä missään. Oltiin toki vasta alkuiltapäivässä, joten parin tunnin päästä hulinaa on varmasti ihan eri tavalla. Nyt sekä Sol että Plaza Mayor olivat normaalin vilkkaita mutta seurojen värejä ei näkynyt missään. Saksan kieltä kyllä kuului sieltä ja täältä, mutta käyhän täällä toki saksalaisia muutenkin.

Sitten otsikon kuvaamiin eilisen lehdistötilaisuuksiin. José Mourinho oli nimittäin aika nyrpeällä ja niukkasanaisella tuulella maanantai-illan lehdistötilaisuudessaan, raportoi espanjalaismedia Twitterissä. Jotain Special One kuitenkin medialle jutteli.

AS raportoi Chelsean lehdistötilaisuuden tunnelmista.

AS raportoi Chelsean lehdistötilaisuuden tunnelmista.

– En tullut tänne juttelemaan Atléticon ominaisuuksista. Olemme tehneet sen jo pelaajien kanssa, Mou ilmoitti, mutta jatkoi toki, että yksikään kehno joukkue ei selviä Mestarien liigan välierään.

– Nyt ollaan välierissä ja sen kyllä huomaa, jo pelkästään siitä, kuinka paljon tässä tilaisuudessa on porukkaa. Eiköhän jokainen valmentaja ja jokainen pelaaja halua olla tällaisessa mukana.

José sivusi myös Fernando Torresin tilannetta.

– Hän on todellinen Atleti-fani, todella kova fani. Puhumme Espanjan futiksesta päivittäin, mutta hän on ammattilainen. En epäile hetkeäkään, etteikö hän kentällä ollessaan antaisi kaikkeaan Chelsean hyväksi.

Sitaatit on lainattu Uefan sivuilta, samoin kuin alla olevat Diego Simeonen kommentit.

Atleti-kollega Simeone oli Mourinhoa paremmalla juttutuulella.

– Keskitymme omaan joukkueeseen, mutta kunnioitamme vastustajaa. Molemmilla on samanlaisia ominaisuuksia: hyvä puolustus, suoraviivainen hyökkäys ja vahva erikoistilannepelaaminen. Näillä avuilla molemmat ovat nyt taistelemassa pokaaleista, “Cholo sanoi”.

– Koska kyseessä on välierä, pienet asiat ratkaisevat. Ottelusta tulee todella tiukka. Joukkuepeli on se tekijä, joka sallii sen, että yksilöt voivat ratkaista pelejä. Kumpi siinä [yhteispelissä] onnistuu paremmin, voittaa ensimmäisen osaottelun.

Irkkupubiin voi sentään aina luottaa.

Irkkupubiin voi sentään aina luottaa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: